als

mitjans

Realitzacions dels mitjans de comunicació sobre nosaltres.

Ràdios

ELS TIPS DE LA RUSCALLEDA

Cada dimarts a les 9.00 h al programa El matí i la mare que el va parir

Última transmissió:
Dimarts, 24 de Decembre  de 2019

Audio file

GASTRONOMIA AMB CARME RUSCALLEDA

Programa: El matí a Ràdio 4

Última transmissió:
Dimecres, 23 d’octubre de 2019

Audio file

Revistes

La recepta d'aquest mes a

Joc de salses
Joc de salses
  1. Per al curri groc: sofregiu l’escalunya amb l’oli 2 minuts. Afegiu-hi l’all, el gingebre, l’herba llimona i la cúrcuma, i sofregiu-ho 1 minut.

  2. Incorporeu-hi la llet, l’aigua, l’agar-agar i els cacauets, i deixeu-ho coure 1 minut. Poseu-ho a refredar en una safata fins que qualli.

  3. Un cop hagi quallat, tritureu-ho fins a aconseguir una salsa homogènia, coleu-la, afineu-ne el punt de sal i pebre i refrigereu-la.

  4. Per al curri verd: l’elaboració és idèntica a la del curri groc, només cal afegir-hi, abans de triturar la barreja, els espinacs, el coriandre i l’alfàbrega.

  5. Per al chutney: sofregiu l’escalunya a foc mitjà fins que quedi lleugerament daurada, 10 minuts.

  6. Afegiu-hi el vinagre i, a foc lent, deixeu reduir la barreja fins que arribi a la meitat del seu volum. Incorporeu-hi el sucre, la pinya, la polpa de tamarinde, el gingebre i l’aigua i deixeu-ho coure a foc lent, 10 minuts.

Recepta
Per al curri groc:
  • 100 g d’escalunyes picades fines
  • 6 g de gingebre picat fi
  • 4 g d’all picat fi
  • 20 g d’herba llimona picada fina
  • 20 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 g de cúrcuma
  • 150 ml de llet de coco
  • 300 ml d’aigua
  • 10 g de cacauets torrats i picats
  • 4 g d’agar-agar en pols
Per al curri verd, els mateixos ingredients
que el curri anterior més els següents:
  • 15 g d’espinacs escaldats
  • 8 g de coriandre
  • 5 g d’alfàbrega escaldada
Per al chutney de tamarinde:
  • 75 g d’escalunya picada fina
  • 15 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 75 ml de vinagre de cava
  • 40 g de sucre morè de canya
  • 4 g de gingebre picat fi
  • 75 g de polpa de tamarinde
  • 150 g de pinya a rodanxes fines
  • 120 ml d’aigua
  • 2 g d’agar-agar en pols

Documentales

Imprescindibles

a RTVE

Sinfonía de estrellas

Vegeu-ho a RTVE

separator

DEL CAP AL PLAT

Del cap al plat

Ver en Vimeo

separator

L'ÚLTIM SOPAR

L'últim sopar

Ver en TV3