els

Restaurants

Us presentem els restaurants pels que treballem, hi sumem a tots, la nostra filosofia y qualitat gastronòmica.

Restaurant Sant Pau, Tokyo

El Sant Pau a la terra del sol naixent

El primer d'abril del 2004 va obrir un segon restaurant Sant Pau al Japó, al centre de Tòquio, en un lloc privilegiat de la ciutat,  al bell mig d'una plaça pública i enjardinada, a la zona de Coredo-Nihonbashi.

El restaurant és una veritable rèplica del Sant Pau de Sant Pol de Mar, tant en l'aspecte exterior com en l’atmosfera interna, així com en la filosofia culinària i gastronòmica de Carme Ruscalleda.

A l’establiment de Tokyo s’hi ofereix cuina catalana estacional que inspira el discurs culinari de Carme Ruscalleda. Una cuina realitzada amb els productes frescos del Japó.

El celler del restaurant compta amb més de 350 referències, principalment procedents d'una triada selecció de cellers de tot l'estat espanyol.

Visita Tokyo a 
www.santpau.jp


Restaurant Moments

Carme Ruscalleda a Barcelona

El restaurant MOMENTS es troba dins l'hotel MANDARIN ORIENTAL, BARCELONA. L’establiment, el primer del grup Mandarin Oriental a Espanya, incorpora el restaurant «Moments», que dirigeix Carme Ruscalleda. Davant dels fogons hi trobem el seu fill Raül Balam, que compta amb varis anys d’experiència a la cuina del Restaurant Sant Pau.

Situat a la planta mezzanine de l’hotel, Moments té capacitat per a 50 comensals i compta amb una taula del xef per a 10 comensals.

'Moments' és un espai gastronòmic "que recull el concepte" del restaurant Sant Pau: Cuina catalana moderna, inspirada en productes estacionals del Maresme.

Xef:
Raül Balam, 2 estrelles Michelin

Director:
Federico Fernández

Adreça:
Passeig de Gràcia, 38-40
08007 Barcelona, España

Visita Moments a:
mandarinoriental/moments

Reserves:
vía reserva online o per telèfon +34 93 151 87 81


Blanc

Un espaci tranquil i elegant

El cor de l'hotel és el nostre restaurant Blanc, un espai tranquil i elegant on reunir-se a qualsevol hora del dia per dinar o prendre una copa. La llum del Mediterrani inunda la sala a través d'un sostre de vidre de dues altures i, una gegant malla metal·litzada sospesa és un dels elements més espectaculars de l'hotel.
El menú que podreu degustar a Blanc durant tot el dia reuneix el servei i l'atenció gastronòmica ideada per la xef Carme Ruscalleda, amb una filosofia que aposta per productes frescs i de proximitat, cuinats amb respecte i inspiració.

A l'hora de l'esmorzar hi trobareu una variada selecció de pans, pastisseria, fruites i sucs, cremaria, formatges, embotits, cuina freda i cuina calenta, tant mediterrània com d'inspiració oriental.

Al migdia i a la nit, us oferim un servei de restaurant amb una carta fresca i de temporada, amb productes Premium, plats de cultura culinària de la ciutat, plats de cuina de mercat i inspiracions asiàtiques. Descobriu els nostres menús!

A la tarda Blanc és el punt ideal per una cita o trobada i gaudir d'una exclusiva selecció de tes i creacions molt especials de la nostra pastisseria.

Els diumenges, no us perdeu el famós i deliciós Brunch, amb elaboracions molt especials per un dia tan festiu.

Esmorzar: de 7 h a 11 h
Dinar: de 13 h a 15.30 h - Menú Executiu de dilluns a divendres: 36€ - Menú de temporada: 49€
La Merienda: de 17 h a 19 h 
Sopar: de 20 h a 22.30 h - Menú de temporada: 49€
Brunch (diumenges): de 12.30 h a 16 h: 59€

Visita Moments a:
mandarinoriental/blanc

Reservas:
vía reserva online o por teléfono +34 93 151 87 83