els

Restaurants

Us presentem els restaurants per als quals treballem. A tots hi sumem la nostra filosofía i qualitat gastronòmica.

Restaurant Sant Pau Tokyo

El Sant Pau a la terra del sol naixent

El primer d’abril de 2004 es va obrir un segon restaurant Sant Pau al Japó, al centre de Tòquio, en un lloc privilegiat de la ciutat i al bell mig d’una plaça pública i enjardinada, a la zona de CoredoNihonbashi.
El restaurant era una veritable rèplica del Sant Pau de Sant Pol de Mar, tant pel que fa a l’aspecte exterior com a l’atmosfera interior, incloent-hi la filosofia culinària i gastronòmica de Carme Ruscalleda.
Actualment, l’establiment ha estat traslladat al Kitano Hotel Tokyo, a Chiyoda-ku. Continuen respectant la cuina catalana estacional que inspira el discurs culinari de Carme Ruscalleda i elaborant els seus plats amb els productes frescos del Japó.
El celler del restaurant conté més de 350 referències, principalment procedents d’una selecció estudiada de cellers de tot l’Estat espanyol.

Xef: Ayumi Akagi

RESTAURANT SANT PAU TOKYO
THE KITANO HOTEL TOKYO F2, 2 Chome-16-15 Hirakawacho, Chiyoda-ku, Tokyo 102-0093 JAPAN
TEL.: 03-3511-2881

Visita Tokyo a 
www.santpau.jp


Restaurant Moments

Carme Ruscalleda a Barcelona

El restaurant MOMENTS es troba dins l’hotel MANDARIN ORIENTAL, BARCELONA, el primer del grup Mandarin Oriental a Espanya. Davant dels fogons hi trobem el xef Raül Balam, amb diversos anys d’experiència a la cuina del Restaurant Sant Pau i amb qui col·labora Carme Ruscalleda.

Situat a la planta entresol de l’hotel, Moments té capacitat per a 50 comensals i disposa d’una taula del xef per a 10 comensals.

Moments és un espai gastronòmic que recull el concepte del restaurant Sant Pau: cuina catalana moderna, inspirada en productes estacionals del Maresme.

Xef:
Raül Balam, 2 estrelles Michelin

Divendres i dissabtes, de 13.30 a 15 h
De dimarts a dissabte, de 20.30 a 22 h 

Adreça:
Passeig de Gràcia, 38-40
08007 Barcelona (Espanya)

Visiteu Moments a:
mandarinoriental/moments

Reserves:
Reserveu en línia o per telèfon trucant al +34 93 151 87 83Blanc

Un espai tranquil i elegant

El cor de l’hotel Mandarin Oriental és el nostre restaurant Blanc, un espai tranquil i elegant on reunir-se a qualsevol hora del dia per dinar o prendre una copa. La llum del Mediterrani inunda la sala a través d’un sostre de vidre de dues altures, i una malla metal·litzada gegant suspesa és un dels elements més espectaculars de l’hotel.

El menú que podreu degustar a Blanc durant tot el dia reuneix el servei i l’atenció gastronòmica ideats per la xef Carme Ruscalleda, amb una filosofia que aposta per productes frescos i de proximitat, cuinats amb respecte i inspiració.

A l’hora de l’esmorzar hi trobareu una variada selecció de pans, pastisseria, fruites i sucs, cremeria, formatges, embotits, cuina freda i cuina calenta, tant mediterrània com d’inspiració oriental.

Al migdia i a la nit, us oferim un servei de restaurant amb una carta fresca i de temporada, amb productes prèmium, plats de cultura culinària de la ciutat, plats de cuina de mercat i inspiracions asiàtiques. Descobriu els nostres menús!

A la tarda, Blanc és el punt ideal per a una cita o trobada i per gaudir d’una selecció exclusiva de tes i creacions molt especials de la nostra pastisseria.

Els diumenges, no us perdeu el famós i deliciós brunch, amb elaboracions molt especials per a un dia tan festiu.

Esmorzar: de 7 a 11 h
Dinar: de 13 a 15.30 h. Menú executiu de dilluns a divendres i menú de temporada
Berenar: de 17 a 19 h  
Sopar: de 20 a 22.30 h. Menú de temporada
Brunch (diumenges): de 12.30 a 16 h
Adreça:
Passeig de Gràcia, 38-40
08007 Barcelona

Visiteu Blanc a:
mandarinoriental/blanc

Reserves:
Reserveu en línia o per telèfon trucant al +34 93 151 87 83