la

galeria

Memòria gràfica dels nostres menús gastronòmics i temàtics

2015 - 2016

Paleta de colors naturals i gastronòmics

BLAU
AMBRE
GROC
GRANAT
VERD
BLANC
GRIS
NEGRE
OR
VIOLETA
TARONJA
BEIX
FÚCSIA
VERMELL

2016

Músiques ballables

MERENGUE
POP
TWIST
DISCO
SALSA
COUNTRY
LA BAMBA
RAP
ROCK & ROLL
SEVILLANES
SARDANA
NIHON BUYO
TXA-TXA-TXA
BALL DE GITANES

2016 - 2017

Estils pictòrics

POKU
FIGURATIU BALEAR
INGRÀVID, JUEU I RUS
SURREALISME EMPORDANÈS
POSTIMPRESSIONISME HOLANDÈS
POÈTICA DE LES MÀQUINES
NEOPLASTICISME HOLANDÈS
POP ART EUA
CUBISME, HORTA DE SANT JOAN, PARÍS
REALISME MÀGIC BELGA
REALISME MÀGIC MEXICÀ
TERRARISTA D’AQUÍ A PROP
ABSTRACTE CATALÀ
EXPRESSIONISME ABSTRACTE EUA

2017

Menú inspirat en l'univers

ECLIPSI
GALILEU GALILEI
EXOPLANETES
ASTEROIDE
SUPERNOVA
CONSTEL·LACIÓ DE TAURE
PETITS FOURS - EL SISTEMA SOLAR
EL PLANETA BLAU
COSSOS CELESTES
LA VIA LÀCTIA
COMETA HALLEY
GALÀXIA DEL REMOLÍ
KRYPTON
EL PLANETA VERMELL
L’ASTRE REI

2017 - 2018

El món de les espècies

PEBRE ROSA
MOSTASSA
SAFRÀ
LLIMONA NEGRA
LLAVORS DE CORIANDRE
SHICHIMI TOGARASHI
GINGEBRE
GINEBRÓ
PETITS FOURS - EL MÓN DE LES ESPÈCIES
CLAU D’OLOR
PEBRE BLANC
RAS EL HANOUT
GOCHUTGARU
NYORA

2018

30 anys de cuina gastronòmica

EL MARESME
MEMÒRIA DES D’UNA BOTIGA
WAGYU JAPONÈS
MEL I MATÓ
LLAGOSTINS
HOJITXA I YUZU
UN PORQUET DE XOCOLATA
SABORS DEL TROS
MEMÒRIA D’INFÀNCIA
UN PORQUET DE XOCOLATA
ANIMALÓ O PLANTA
LLOBARRO
MISSIVA AL CLIENT
DÉNTOL CURAT A LA JAPONESA
GAMBA

2019

Moments