tres

Idees

separator

En aquesta pàgina, us proposo idees gastronòmiques, saludables i culturals.


line dissabte 27.10.2018 line


Turró fi i daurat
Turró fi i daurat

PREPARACIÓ I COCCIÓ

  1. En un bol ample, amb l'aparell elèctric amb barnilles, munteu les clares d'ou amb el polsim de sal. Quan comenci a fer una mica d'escuma aneu afegint el sucre poc a poc fins que quedin ben muntada, densa i blanca.

  2. Afegiu-hi els fruits secs torrats i barregeu-ho bé, utilitzeu una espàtula fent moviments suaus.

  3. Dividiu la mescla en tres parts, escampeu-l sobre tres papers de forn i tapeu-ho cada un amb un altre paper de forn. Passeu el corró per sobre per aprimar la barreja i aconseguir una làmina prima de torró, d'un gruix de ½ cm.

  4. Poseu els papers plens de torró sobre safates planes de forn i fornegeu-los durant 8 minuts 140º. Retireu el paper de sobre i fonegeu els torrons a 100º durant 40 minuts més, fins que siguin ben secs i cruixents. Un cop freds guardeu-los en una caixa hermètica.

    OPCIONAL
    Abans de presentar els torrons a la taula poseu-hi  amb molta cura les làmines d'or. Lluïu l'excepcionalitat d'un torró fet a casa, amb un afegit tan preuat i glamurós com és l'or. Presenteu-lo en platets individuals o en una plàtera, apilant-lo a trossos grossos, per facilitar que cada comensal es serveixi.

INGREDIENTS PER A 4 COMENSALS
Recepta
  • 100gr. d'avellanes torrades, pelades i talls regulars
  • 100gr. d'ametlles torrades, pelades i a talls regulars
  • 100gr. de festucs lleugerament torrats, pelats i a talls regulars
  • 2 clares d'ou
  • 150gr. de sucre
  • 1 polsim de sal
Saturday
Wholemeal Bread Soup
Wholemeal Bread Soup

To be experienced from a shallow dish or a deep bowl.

  1. Toast the bread slices in the oven at 160 degrees for 15 minutes. Place them aside.

  2. In a saucepan, heat the olive oil and fry the garlic slices until they are slightly golden.

  3. Add the toasted bread and hot bottled water. Bring to the boil and lightly season with salt and pepper. Allow it to cook for 4 minutes.

  4. Lightly blend the soup with the help of the food processor and serve immediately.

Recepta
INGREDIENTS PER A 4 COMENSALS
  • 8  slices of homebaked wholemeal bread (130 gr)
  • 1  clove of finely sliced garlic (5gr)
  • 50g  of extra virgin olive oil
  • Salt and pepper
  • 1.5 litres  of very hot bottled still water
Palau Robert / Exposició a la Sala 1 / Fins al 3 de febrer del 2019
Kosmos Panikkar
Kosmos Panikkar

Sacerdot, teòleg, filòsof, acadèmic, intel·lectual crític, far del diàleg interreligiós, conferenciant, escriptor prolífic i poliglot, gran conversador, savi, profeta, místic… 

Raimon Panikkar ens convida a una experiència integral de la realitat: el còsmic, l’humà i el diví.

VIURE EL PENSAMENT DE RAIMON PANIKKAR
Cicle de conferències i taules rodones

De 19 a 21 h, Sala Cotxeres. Palau Robert 

Dimarts 23 d’octubre
PENSAR AMB RAIMON PANIKKAR

Dimarts 13 de novembre
EL NO-TEMPS DE L’INSTANT PRESENT

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE-CATÀLEG DE L'EXPOSICIÓ
KOSMOS PANIKKAR

El món de Raimon Panikkar: Una mirada integradora
Dijous 15 de novembre
A les 19 h, Sala Cotxeres. Palau Robert

Share this page: